Ytterligare lite TV

Jo, jag satt och tittade på Vem vet mest igår på Svt 2. Richard Olsson som programledare, det är faktiskt ganska bra. Men de sista sekundrarna av varje program har han fått för sig att säga något privat och "roligt" innan han säger hejdå till alla tittare. I går slängde han ur sig (ungefär, jag kommer inte ihåg ordagrant): "nu ska vi hem till mig och spela alfapet. … Självklart åker vi kommunalt eftersom vi är miljövänner." 

Och jag håller på att sätta teet i halsen. Vad håller han på med? Vad håller TV på med i allmänhet? Har alla fått för sig att det är coolt att slänga ur sig miljö"snackisar" i tid och otid? Jaja, alla märker ju i alla fall av miljötrenden. Jag bara bävar för när den är över och ingen bryr sig längre. Och som den överexponeras i media så kommer snart folk att tröttna och då är det bye-bye planeten.

Fast egentligen är jag ingen domedagsprofet.
Jag längtar i alla fall efter vårskira björkar och soligt väder. Men allt har sin tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s