Kitt

Och nej, jag menar inte min oerhörda Kitty-samling utan programmet Knight Rider på 6:an. Basically så är det en superintelligent bil, KITT, som naturligtvis har ett mänskligt team bakom sig. 

I kvällens program (som jag råkade kolla på i Roomservice reklampauser) så handlade det mycket om att det kom en miljökonsult som skulle utreda hur miljövänligt företaget var… Som att de hade en koldioxidskuld för att bilen drog mycket bränsle och liknande. Typiskt amerikansk TV så urartade det till en gräl om huruvida plast eller papperspåsar var bäst, för att avslutas med lite ohett hångel. 
Men det hela dog ut i att företagets chef blåste miljökonsulten med lite falska siffror och sedan mötte upp henne på hennes hotellrum (fast det fick vi inte se). 
Det man kan förvånas över är att det över huvudtaget tas upp i en TV-serie när man uppenbarligen inte ens bryr sig om miljön.. På något sätt får jag en känsla av att manusförfattarna sitter och skrattar i smyg åt att miljökonsulter (och andra intresserade) är blåsta som bryr sig om en så futtig liten sak. Eller så kanske de var tvungna att lägga in lite miljösnack enligt kontraktet och då gjorde de det så smärtfritt som möjligt, vad vet jag. 
Tacka vet jag den här Ferrarin. "Minskar koldioxidutsläppen med 5 %"… Eller ja… snygg är den i alla fall ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s