Fältbiologerna

När jag blev medlem i Sveriges Naturskyddsförening fick jag även ett medlemskap i Fältbiologerna "på köpet". Än så länge har jag i alla fall fått deras tidning och deras välkomstutskick två (!!) gånger. Det verkar ju bra även om jag inte har träffat några andra fältbiologer i Norrköpingstrakten än.

Men, jag fick en papperslapp i brevlådan häromdagen och blev mäkta förvånad. Jag trodde ju att det var en förening driven av ungdomar och därför inte så "organiserad". Den här papperslappen var en inbjudan till en "kom-igång-träff" på kulturhuset i Norrköping. Men en mindre välskriven lapp har jag nog aldrig sett. Den såg handritad ut och var i vanligt kopieringspapper med min adress på ena sidan och texten på den andra. Alltså, kom igen, vad kan det kosta med åtminstone ett kuvert, eller till och med ett lite tjockare papper? Och om de nu tror att de ska spara på miljön så finns det faktiskt miljömärkt tjockt papper också och de flesta källsorterar nog sitt papper… Nja, förtroendet för dem skönk något men jag tror nog att jag ska gå på den där träffen trots allt. De kanske är trevliga människor :P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s