Klimatskeptisism

Robert Nilsson skriver i DN om "den svenska miljöhysterin". Det känns mest som en upprepning av höstens klimatdebatt på SvDs Brännpunkt. På det svarar jag, orka ta in det i mitt redan överfyllda huvud. 

Fast en liten undring letar sig in i huvudet. Varför pratar vi aldrig om klimatskeptiker på min kurs? Vi utgår från att det är sant, klimathotet tar över världen. Detta är något jag ska fråga kursansvarige, men jag vet inte om jag vågar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s